3 táplálékkiegészítő a szexuális vágy felélesztésére

szexuális vágy

A csökkenő szexuális vágy és az erekciós problémák sokkal gyakoribbak, mint gondolnánk, különösen a későbbi években.

Az energiahiány, a rossz keringés és a zsúfolt, stresszes életmód mind negatív hatással lehet a szexuális életedre.

Ha úgy érzi, hogy a hálószobai részlegben többre lenne szükség, rengeteg módja van annak, hogy növelje a nemi vágyát – természetesen.

Kanos kecskefű

Ez a találó nevű növény (a kínai yin yang huo, azaz „buja kecskenövény” szóból) egy Koreában, Japánban és Kínában őshonos virágzó gyomnövény, és a fűszernövény libidófokozó hatásáról először akkor szereztek tudomást, amikor a kecskepásztorok észrevették, hogy kecskéik gyakrabban párosodnak, miután egy foltot ettek ebből a bizonyos növényből.

A kanos kecskefű hatóanyaga feltehetően az icariin, amely hasonló hatást fejt ki a szervezetre, mint a szildenafil (Viagra néven is ismert) – PDE5-gátlóként hat, és szexuális ingerlés során növeli a nemi szervek véráramlását.

Sokan, férfiak és nők egyaránt, élvezik a kanos kecskefű-kiegészítők előnyeit a libidó szempontjából – a nemi szervek területének fokozott véráramlása mindenki számára előnyös a szexuális egészség szempontjából, és úgy gondolják, hogy finomabb pozitív hatásai is vannak, beleértve a megemelkedett hangulatot és a megnövekedett energiaszintet.

L-arginin

Az arginin egy aminosavnak nevezett kémiai építőelem, amelyet a szervezet számos funkcióhoz használ, beleértve az immunitást és a sérült szövetek javítását.

Az L-arginin megtalálható a vörös húsokban, a baromfiban, a halakban és a tejtermékekben, és étrend-kiegészítőként is bevehető. Az L-arginin-kiegészítők segíthetnek javítani a szexuális életét azáltal, hogy növelik a szervezet nitrogén-oxid-termelését, amely hatására az erek tágabbra nyílnak, és több vér áramlását teszik lehetővé, ami segít fenntartani az erekciót.

Az elégtelen véráramlás a férfiaknál a merevedési zavarok (ED) egyik fő oka. Az L-arginin-kiegészítők előnyei nem csak a férfiaknak szólnak – a nők is tapasztalhatják, hogy növelheti a szexuális vágyukat, és érzékenyebbé és érzékenyebbé teszi nemi szerveiket a szexuális ingerlésre. Azok, akik az L-arginint a szexuális egészség érdekében használják, azt mondják, hogy a szex előtt 45 perccel történő bevétel optimális eredményt hoz.

Ginkgo Biloba

A ginkgo biloba a ginkgo biloba fa gyökereiből és kérgéből nyert kivonat, amely a világ egyik legöregebb és legkitartóbb élő fafaja – a legidősebb ginkgo fa jelenleg 3500 éves.

A ginkgo bilobát széles körben használják a hagyományos kínai orvoslásban a memóriaproblémáktól a szexuális egészségig számos betegség kezelésére. Úgy tűnik, hogy a vérkeringés javításával fejti ki hatását, különösen a végtagokban, ami a férfiak számára szükséges az erekció fenntartásához.

A ginkgo biloba különösen hatékony lehet az alacsony libidóval küzdő nők esetében is – egy vizsgálat, amely az SSRI által kiváltott szexuális diszfunkcióban szenvedő emberekre (a depresszió elleni gyógyszerek gyakori mellékhatása) gyakorolt hatását vizsgálta, megállapította, hogy a vizsgálatban részt vevő nők még jobban reagáltak a ginkgo biloba-kiegészítők hatására, mint a férfiak.

egeszseges-admin

Learn More →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük