Természetes étrendkiegészítők a depresszió ellen

Természetes étrendkiegészítők a depresszió ellen

Sokan használnak étrend-kiegészítőket a depresszió enyhítésére és a normális kognitív funkciók támogatására. Ha rosszul érzi magát, próbálja ki ezeket a természetes gyógymódokat a depresszió ellen:

B-vitamin komplex

A B-vitaminok, különösen a B12 és a folsav (B9) segíthetnek a depresszió és más mentális problémák kivédésében. Ezek nélkülözhetetlenek az idegrendszer és az agyműködés fenntartásához. Tanulmányok azt mutatják, hogy a depresszióban szenvedő emberek gyakran hiányt szenvednek a B-vitaminokból. Próbáljon ki egy szupererős B-vitamin-komplex kiegészítőt, hogy javítsa a hangulatát.

5-HTP

Az 5HTP-t a szervezet a boldogsághormon szerotonin és az alváshormon melatonin előanyagaként termeli. Ennek eredményeként növeli a szerotoninszintet, és segít enyhíteni a mérsékelt depressziót és a szorongást. Az 5HTP-kiegészítők feltehetően bizonyos szelektív szerotonin-visszavétel-gátlókhoz (SSRI-k) hasonlóan működnek azáltal, hogy növelik a szerotoninszintet az agyban.

Próbálja ki e hét tényező kombinációját, hogy javítsa a kilátásait és enyhítse a tüneteket. Vannak más természetes gyógymódok a depresszió ellen, amelyeket hatékonynak talál?

egeszseges-admin

Learn More →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük